Mijn projecten

Benssite

Mjjn projecten

Vocalis

Een groepsfoto tijdens de Generale repetitie.

2017

Theatershow Vocalis @ Home

Het amateur koor "Vocalis" uit Haaren bestond in 2017 25 jaar. Voor die gelegenheid is door hen een theatershow opgezet  “Vocalis@Home”. Deze show is opgevoerd op 7-8 en 9 April 2017 in het Theater "Tiliander" in Oisterwijk. 

Ik werd benaderd om die uitvoering en het traject daar naar toe vast te leggen op film.

Het is een fantastisch project geworden. Voor deze gelegenheid zijn er naast de eigen vaste dirigente en pianiste nog externe beroepskrachten betrokken zoals een producente, muziekanten (een combo) en geluidstechnici voor de uitvoering in het theater.

In zijn totaliteit zijn er 6 video’s geproduceerd. Twee korte promotionele video-clips voor social media. Twee promotie-video’s die getoond werden in het theater. Één voor aanvang van de show in de theater zaal, waarin ook de sponsoren werden vermeld en één zowel vooraf als tijdens de pauze in de foyer. Een “making off” en natuurlijk de theatershow zelf (ruim 100 minuten).

Hieronder vindt je een paar van de clips.

Promotie-clip social media.

Promotie-clip theater.

Promotieclip- 2 social media.

2018

Kerst optreden: Als wij niets doen.

Vocalis probeert voortdurend te vernieuwen en verjongen. Om die reden hebben zij in december 2018 een modern kerstverhaal met als titel “Als wij niets doen…” opgevoerd in samenwerking met een speciaal voor dit optreden samengesteld projectkoor en twee jonge kinderen. 

Het projectkoor bestond uit een 8-tal jonge mensen in de leeftijdscategorie van ongeveer 20 tot 30 jaar en de kinderen waren 9 en 10 jaar. Het werd een heel mooi optreden, met een boodschap voor alle tijden: als wij niets doen,  wie dan?  Vocalis is terecht trots op het resultaat.

Hieronder een korte clip met een indruk van dit optreden.

Video trailer “Als wij niets doen..”

Copyright © GB2016  All rights reserved.  

Disclaimer en Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.

OK